Preskoči na glavni sadržaj

10 MUST HAVE IKEA PROIZVODA

Kad je riječ o uređenju interijera malo tko će zaobići danas popularni švedski megabrend IKEA. Ovaj švedksi gigant nametnuo se kao diktator trendova na današnjem tržištu namještaja. IKEIN namještaj se ističe skandinavskom jednostavnošću i genijalnim rješenjima za odlaganje stvari i maksimalno iskorištenje prostora. Među mnogim proizvodima sigurni smo da stvatko može pronaći nešto za sebe i svoj džep. Stoga kao zaljubljenici u namještaj i lijepe stvari odlučili smo kreirati našu listu 10 must have IKEA proizvoda.

1.STRANDMON naslonjač
Ovaj naslonjač je prvi put pušten u prodaju u 1950-ima. Nekih 60-ak godina kasnije ponovno je uvršten u asortiman s istom udobnošću, izgledom i načinom izrade. Ovaj naslonjač je moguće naručiti u više boja, ali naš favorit je definitivno ova žuta na slici koja daje veselje i živost vašem prostoru.


2.EKNE ogledalo
Svi znamo koliko ogledala mogu biti koristan detalj u uređenju interijera. Osim što ukrašavaju prostor stvaraju i iluziju proširenja prostora. Naš izbor je ovo neobično, elegantno EKNE ogledalo sa zavijenom žicom na vrhu. Ovo predivno ogledalo uklopit će se u skoro svaki stil.

3.KVISTRBRO stolić + odlaganje
Odložite stvari poput laganih deka ili novina u košaru, ili stolić ostavite praznim za isticanje dizajna i stvaranja osjećaja prostranosti. Lako se podiže i pomiče od sofe do vaše omiljene fotelje.

4.EAMES stolica
Eames stolice su postale hit bilo da je riječ o običnim blagavaonskim stolicama ili ovoj za ljuljane kao na slici. Ove stolice će se zasigurno odlično uklopiti u moderne, industrijske i minimalističke interijere.


5.RANARP stolna lampa
Ova minimalistička lampa osvijetliti će vaš prostor i izgledati elegantno u vašem radnom prostoru. Zahvaljujući podesivim polugama i glavi lampe, lako možete usmjeriti svijetlo po želji.

6. MASKROS luster
Poput maslačka spremnog da ga rasprši vjetar. Kad je upaljen, sjene na zidu nalikuju upravo na to. Ovaj je luster pravi pojačivač raspoloženja i ukras je čak i kad je ugašen.

7. LAPPLJUNG RUTA tepih
Ovaj crno-bijeli plemenski tepih dodaje intrigu monokromatskim sobama. Uparivanje s jednostavnim namještajem i nekim namještajem dijamantnog oblika, zarazit će sobu s živošću. Voljeli bismo dodati krom ili mesing akcente koji bi Lappljung Ruta tepih učinili još glamuroznijim.



8.HEMNES komoda

Održiva ljepota od održivo uzgojenog punog drva. Tradicionalan izgled u kombinaciji s modernim značajkama poput nečujnih ladica koje glatko klize. Ako želiš organizirati unutrašnjost, možeš je nadopuniti SVIRA trodijelnim setom kutija.

9.ANTILOP hranilica
Jedna od najprodavanijih hranilica za djecu. Ako imate dijete ova je hranilica sigurno must have. Jednostavnog je dizajna, lako se održava i vrlo je pristupačne cijene. ANTILOP hranilica lako se rastavlja i nosi kako bi vaše dijete sjedilo sigurno i stabilno bilo da ste kod kuće, kod prijatelja ili u restoranu.

10.LUDDE ovčja koža
Ovčja koža LUDDE praktičan je dekorativni i funkcionalni komad dekora koji postaje ključan element uređenja kako dolaze hladniji mjeseci godine. U kombinaciji sa stolicom od ratana u trenu prostoru daje skandinavski šarm.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Uređenje terasa i balkona

S dolaskom vrućih ljetnih dana balkoni i terase postaju naše omiljeno mjesto za odmor i uživanje. Bilo da želimo provesti ugodnu večer s prijateljima, boljom polovicom ili se samo opustiti uz dobru knjigu i šalicu kave nakon napornog dana, balkoni i terase postaju prave oaze mira i sreće. Kako urediti balkon ili terasu?! Potrebno je samo malo kreativnosti i mašte.  Jysk, Ikea, Lesnina i slične velike prodajne kuće nude velik broj različitog vrtnog namještaja. Ako ste više tip osobe "uradi sam", namještaj od paleta je pun pogodak za vas. Namještaj ukrasite udobnim, ukrasnim jastucima jarkih boja ili jastucima zanimljivih geometrijskih uzoraka. Zadnjih godina trend su postale drvene obloge koje vanjskim prostorima daju dodatan osjećaj topline. Drvene, podne obloge se jednostavno postavljaju poput slagalice, stoga ne morate biti veliki znalac ukoliko ih odlučite postaviti na svoj balkon ili terasu.  Nemate vrt?! Nema problema. Posadite cvijeće koje dobro podnos

Inspiracija: Najslađe dječje sobe

Kad su u pitanju sobe za naše mališane želimo samo najbolje i najkvalitetnije. Tražite li ideje i inspiraciju za sobu vašeg djeteta nadamo se da će vam sljedeće slike pomoći: